Mooie vakantie plekken in de EU

In Nederland is er natuurlijk enorm veel te doen en te bezoeken. Echter zijn er veel mensen de afgelopen twee jaar in Nederland op vakantie gegaan, waardoor ze nu wel weer eens het buitenland willen opzoeken. Hierbij is Europa voor vele mensen toch favoriet. Niet te ver van huis, maar toch ver genoeg om een geheel andere cultuur mee te maken. Natuurlijk speelt voor veel mensen ook het verschil in klimaat mee, om het wat zuidelijker in Europa op te zoeken,

Rome een geweldig mooie bestemming

Rome is een geweldig mooie bestemming en tevens ook een plaats welke je echt een bezocht moet hebben. Met het vliegtuig ben je er in enkele uurtjes, tevens is het goed aan te rijden met de auto. Zelfs wanneer je met de camper of caravan gaat, is het nog goed aan te rijden. De prachtige bezienswaardigheden in Rome zijn dan ook zeker de moeite waard om de stad in meerdere dagen te verkennen. Zo heb je namelijk voldoende tijd.

Parijs nog steeds erg populair

Ondanks dat vele Nederlanders deze stad al eens bezocht hebben. Zijn er veel mensen die nog een tweede keer terug keren naar deze plek. Natuurlijk leent Parijs zich ervoor om vaker terug te komen, er is immers altijd wat te doen. Tevens is het een prachtige stad, waardoor een dagje erdoor slenteren ook een prima bezigheid is. Het voordeel van Parijs is dat het lekker dichtbij ligt. Zo ben je er met het vliegtuig enorm snel, maar ook met de auto kost het je nog geen halve dag. Een andere steeds populairder wordende optie is om de trein te nemen.

Monaco

Een geweldig mooie plek vlak aan de middellandse zee, waar veel rijke mensen vertoeven. Het is dan ook wel iets prijziger om hier op vakantie te gaan, maar dat maakt het niet minder prachtig.

Scroll naar top